☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

Black Friday sup board sale [2022]

Black Friday sup board sale [2022]

Ben je op zoek naar een goedkoop sup board? Een Black Friday sup board sale vind je uiteraard op Black Friday (25 november 2022) maar ook de hele week daarvoor tijdens de Black week. Ook op Cyber Monday kan je vaak nog leuke aanbiedingen vinden. Black Friday is voor veel leveranciers het moment om sup boards af te prijzen en nog wat extra omzet voor 2022 te boeken. We verwachten dat veel van de bekende en minder bekende merken zoals Aqua Marina, AquaTone, Capital Sports, Itiwit, Kraken, LifeGoods, Mistral, Moai, Suphoon, SportsTech en SuprFit hun sups leuk af gaan prijzen. Misschien kan je ook een leuke Black Friday wetsuit deal scoren zodat je jouw sup seizoen kan verlengen en nog meer plezier van je sup board kan hebben.

Check de volgende webwinkels tijdens Black Friday sup board sale 2022

Bekijk via de button het aanbod aan sup boards en andere watersport artikelen zoals bijvoorbeeld wetsuits en andere watersport kleding tijdens de Black Friday week. Soms is er iedere dag weer een andere aanbieding. Vaak ook moet je er snel bij zijn, want meestal is het principe bij extreme sales op=op.


Bol.com

Bol.com is wellicht de grootste aanbieder van meerdere merken sup boards. Maar ook kan je er terecht voor andere watersport artikelen Bekijk snel de bol.com Black Friday deals.

Decathlon

Als sporter is Decathlon natuurlijk geen onbekende. Zeker op het gebied van watersport hebben ze een uitgebreide en volledige collectie. Check snel of er nog extra voordelig sup boards te scoren zijn.

Amazon

Bij Amazon weten ze heel goed wat Black Friday is en reken maar dat je hier goede deals kunt vinden in deze periode. Bekijk of de sup board van jouw dromen er tussen zit.


Isupcenter

Andere jaren gaf Isupcenter op de gehele collectie 15% korting. Of het dit jaar ook zo een feest wordt tijdens de Isupcenter Black Friday actie weten we niet. Hou het zelf goed in de gaten!

Bootman

Specialist in het ‘nieuwe varen’. Dus energiebewust. Met de sups van Aqua Marina, Aztron en Hydro Force een interessante website om in de gaten te houden tijdens Black Friday.

Extremesportscenter

Met de sup board merken Naish, Storm en STX heeft Extremesportscenter een gave portfolio aan sup boards in de collectie. Van Carbon race supboards tot betaalbare allround sup boards. Check de deals


Sup Black Friday – Bereid je goed voor

Wil je de beste Black Friday sup board deal voor jou vinden, dan is het goed als je dat gedegen voorbereid. De kans dat je de beste sup Black Friday deal scoort is dan het grootste, je wilt immers geen sup board kopen die je na aanschaf bijna niet gebruikt. Als eerste is het verstandig als je weet wat voor soort sup board je wilt hebben. Er zijn namelijk heel veel types en maten. Weet je wat de juiste sup board voor jou is dan kan je veel gerichter zoeken en is de kans van slagen veel groter. Voor sup boards geldt trouwens dat vaak na de zomer deze ook al aangenaam afgeprijsd worden na de zomer. Tijdens de after summer sup board sale.

Black Friday sup board deal – Welke sups?

Je vind hieronder de meest bekende merken sup boards en ook wat sup boards van minder bekende merken maar die zeker geen slechte keuze hoeven te zijn. Check deze pagina regelmatig want de week ervoor beginnen de meeste aanbiedingen al. Soms wisselt het zelfs per dag wat de prijs is van een sup board. Wil je wat meer achtergrond informatie over een bepaald model kijk dan of dit supboard op onze site gereviewd is. Je kan dat doen door bij alle supboard reviews te kijken. Voordeel is dat als dat zo is bij de review ook vaak een prijsvergelijker te vinden die de actuele prijzen van meerdere winkels naast elkaar zet.

Suppen kan je het hele jaar door
Uiteraard worden er in de zomer veel meer uren op een sup board doorgebracht dan in de winter. Wist je dat je met de juiste supkleding jou seizoen heel veel langer kunt maken? Er zijn mensen die s’winters zwemmen in buitenwater, dan kan jij toch zeker wel suppen in de winter?

Sup board aanbiedingen per merk

Hieronder vind je van een sup board aanbiedingen maar dan ingedeeld per merk. Het is geen volledig overzicht, maar je kan altijd naar de webshop klikken en dan checken wat er nog meer voor modellen van het betreffende merk zijn.

Waarom tijdens Black Friday een sup board kopen?

Weliswaar is de zomer nog ver weg. maar met de feestdagen voor de deur is het altijd leuk een mooi cadeau voor een aantrekkelijke prijs te kunnen geven. Zodra de eerste mooie dagen er weer aan komen kan je gelijk van de nieuwe aanwinst genieten. Ook als het wat kouder is kan je prima suppen. Je moet dan wel zorgen dat je de juiste kleding gebruikt. Ook sup kleding kan je tijdens de Black Friday periode proberen voor een goede prijs op de kop te tikken.

Juist tijdens Black Friday kan je tegen een aantrekkelijke prijs het supboard van jouw dromen kopen. Was jouw droom supboard financieel net even buiten bereik, is in deze periode dit supboard ineens bereikbaar geworden. Veel leveranciers gebruiken de Black Friday periode ook om de ruimte te maken voor de nieuwe collectie.

Welke sup boards tijdens de Black Friday periode in de sale komen weten we nog niet, maar dat zullen we in deze periode scherp in de gaten houden en we zullen de beste aanbiedingen ook prominent op deze pagina neer zetten. Dat scheelt jou zoekwerk. Zorg wel dat je snel je slag slaat, want vaak geldt op=op.

Veel gestelde vragen

Is het een goed idee een Black Friday sup board deal te sluiten?

Ja zeker wel, mits je goed weet welk sup board je nodig hebt. Je kan dan voor een aanzienlijk betere prijs een sup board aanschaffen, waarom zou je dat niet doen. Je koopt dan wel een model van 2022 maar daar ga je in 2023 echt niet minder plezier van beleven. Je koopt een sup board ook niet voor 1 jaartje, die gaat echt wel langer mee. Sla nu direct je slag.

Welke sup board kan ik het beste kopen tijdens Black Friday?

Dat is een keuze die je zelf moet maken. Kijk niet alleen naar het grootste voordeel, maar neem de kwaliteit van het sup board ook in je overwegingen mee. En vrijwel zeker kan je in de Black Friday periode wel een mooi en kwalitatief goede sup kopen die anders misschien niet binnen jouw budget valt.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.