☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

Capital Sports SUP board – bekijk aanbod

Overweeg je een Capital Sports SUP board te kopen dan ga je in deze blog alle informatie vinden die je verder kan helpen. Capital Sports heeft een groot aanbod aan verschillende sup boards. We laten ze hier de revue passeren en vertellen je wat de verschillen zijn.
Ook vind je hier verwijzingen naar onze Capital Sport reviews, want een aantla sup boards hebben wij beoordeeld vanuit ons expertise.
Ook lees je in deze blog meer over het merk Capital Sports en waarom kiezen voor een Capital Sports misschien voor jou wel de beste keuze is.

Capital Sports SUP board kopen – een juiste keuze?

Buiten dat je natuurlijk een sup board kiezen moet die past bij jou lengte, gewicht en doelstellingen, is het ook een goede vraag waarom je nu juist voor een Capital Sports SUP board zo kunnen kiezen. Wij gaan je uitleggen wat de voordelen zijn.

Capital Sports SUP board - waarom?

Capital Sports is voor jou misschien een onbekende naam, maar wij kennen dit merk als leverancier van fitness apparatuur, zowel cardio apparatuur, kracht apparatuur en accessoires. Het is een Duits merk, en wat wij ervan zien en weten leveren ze kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
Wij hebben een aantal van Capital Sports sup boards gereviewed en waren daar zeer enthousiast over.

Het complete aanbod

Het complete aanbod van Capital Sports SUP boards bestaat uit een aantal series sup board sets. De prijzen bij de verschillende aanbieders kunnen flink verschillen, dus shoppen loont in veel gevallen.

Capital Sports Downwind Cruise en Lanikai Cruiser

Het instapmodel is de Capital Sports Downwind Cruise, direct gevolgd door de Lanikai Cruiser. Waarvan de laatste in diverse kleurstellingen verkrijgbaar is. Beide series zijn verkrijgbaar in een 9.8 en 10.8 versie.

Lees onze Lanikai Cruiser review om alles te weten te komen over dit sup board. Overigens zie wij geen verschil met de Downwind Cruise, behalve het grafisch ontwerp. Dus boeit jou het niet hoe het sup board er uit ziet, maar ga je voor de beste prijs dan is jouw keuze snel gemaakt.

Kipu Allrounder serie

De Kipu Allrouder serie is er in 3 verschillende maten en meerdere kleurstellingen. Deze Kipu Allrounder is zoals de naam het al zegt ook een alleskunner. Ben kleiner en wat lichter dan kies de 330, deze is ook geschikt voor kinderen. De maximale belasting van de 365 is 185 kg, dus deze is goed geschikt voor volwassenen en de tandem is uitermate geschikt om met zijn tweëen erop uit te gaan.

Voordelen van deze Kipu Allrounder zijn:
– Dropstitch techniek, tot 15 psi opblaasbaar, zorgen voor stijfheid en goede vaar eigenschappen
– Voldoende mogelijkheden om bagage mee te nemen
– Uitbreidbaar met kajakzitje (separaat aanschaffen, dit biedt extra mogelijkheden
– Bevestiging voor Action Cam is aanwezig. Maak spectaculaire beelden van jouw avonturen op het water

De Mokulau Yoga board

Ben je gek op buiten zijn, water en natuur? Ben je gek van ontspannen, inspannen en yoga? Combineer dan deze twee passies en start met sup yoga. In de natuur jouw yoga oefeningen uitvoeren op het Capital Sports Mokulau Yoga Board geeft een hele nieuwe dimensie aan jouw yoga sessie. Jouw coördinatie en balans wordt extra uitgedaagd.

Voordeel van dit Mokulau Yoga Board ten opzichte van boards die alleen maar geschikt zijn voor yoga is dat dit board ook gebruikt kan worden om te toeren. De breedte biedt voldoende stabiliteit om jouw oefeningen uit te voeren, maar wil je een tochtje maken dan kan dat ook gewoon.
Wat opvalt is dat de blauwe versie een stuk duurder, we hebben hier geen verklaring voor. Buiten het grafisch design zijn beide uitvoeringen identiek. Wij zouden voor de Mokulau gaan met de laatste prijs, toevallig vinden we die ook het mooiste, dus dat komt goed uit.

Capital Sports Mamao SUP board

Wil je serieus gaan toeren dan is dit supboard jouw keuze. Deze Capital Sports Mamao is lang en slank, daardoor is het een perfect board om langere peddeltochten te maken. Door de vorm heb je weinig weerstand en bereik je makkelijker hogere snelheden. De wendbaarheid is daardoor weliswaar iets minder, maar daar ligt de prioriteit ook niet als je met een tocht bezig bent. Je wilt immers meters maken.

Capital Sports SUP board – samenvatting

Samengevat heeft Capital Sports een SUP board voor (bijna) iedereen. Of je nu wilt toeren, sup yoga doen of een allround board zoekt er is genoeg keuze in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Alle sets zijn compleet uitgevoerd, sommige zijn voorzien van een Action Cam houder en je hebt altijd ‘value for money’.

Het enige wat je zelf moet doen is een ‘passend’ Capital Sports SUP board kiezen en je hebt de garantie voor vele uren plezier op het water.

Meer informatie

Wi je meer informatie over suppen dan is er op onze site veel te lezen. Maar ook andere sites bieden veel informatie, wist je dat je ook in de nabijheid van grote steden, of zelfs in grote steden leuke routes hebt om te suppen.Redactie

De redactie van 365watersport bestaat uit enthousiaste (water)sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over de diverse watersporten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.