☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

Bestway sup board: complete aanbod [2023]

Niet iedere Bestway sup board is hetzelfde. Een Bestway sup is vaak aantrekkelijk geprijsd maar er zijn ook veel verschillende modellen. In dit artikel geven we een overzicht van de beschikbare modellen en hun eigenschappen.
Goed om te weten is dat iedere Bestway sup de toevoeging Hydro Force heeft. Daarnaast heeft ieder model zijn eigen naam. Dus Bestway sup board – Hydro Force – modelnaam. Vaak geeft de naam ook een indicatie waar de Bestway sup – Hydro Force – voor gebruikt kan worden.
Per model leggen we uit voor wie de Bestway sup geschikt is en indien mogelijk verwijzen we naar een review en/of een test. Ook vind je hier meer informatie over het merk Bestway en vind je doorverwijzingen naar mogelijke alternatieven en meer informatie voor de beginnende supper.

Bestway sup – de modellen

De verschillende Bestway sup boards worden geleverd als complete set. Buiten verschillende kleurstellingen zijn er meerdere maten en vormen. De kleur is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke smaak, maar jouw wensen en persoonlijke eigenschappen (lees gewicht) bepalen welke maat en model het beste bij je passen.

Bijna iedere Bestway sup is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Toch zitten daar wel nuances in. Zo zal bijvoorbeeld de Bestway sup board Hydro Force Fastblast wat lastiger door beginners te gebruiken zijn. Dat komt doordat deze Bestway sup wat langer en smaller is, meer gebouwd voor snelheid, hierdoor neemt de stabiliteit wat af.
Ander sups van Bestway zijn weer beter geschikt als allround sup board of touring sup board. Maar eerst maar eens het complete overzicht en daarna een toelichting op de modellen.

De verschillende modellen zijn:

 • Aqua Cruise
 • Aqua Glider
 • Aqua Journey
 • Compact Surf
 • Fast Blast Tech
 • Freesoul Tech
 • HuaKa’i
 • Kahawai
 • Oceana Convertible
 • Panorama
 • Sea Breeze
 • Surfarrow Mini
 • Unisex
 • White Cap

Bestway – Hydro Force – Compact Surf

De Bestway Compact Surf is een beetje vreemde eend in de bijt. Hoewel de leverancier dit een sup board noemt is het meer een board wat geschikt is om te golf surfen. Dat zie je aan de (korte) lengte van het board maar ook aan de samenstelling van de set. Zo wordt er bijvoorbeeld geen peddel mee geleverd.

Bestway Hydro-Force™ SUP Surfboardset, Compact Surf, 243 x 57 x 7 cm

Laatste Amazon prijsupdate was: 26 september 2023 00:49

Bestway – Hydro Force – Panorama

De Bestway Panorama is er in verschillende uitvoeringen. De 10 inch versie is de Bestway – HyfroForce – Panorama en de Bestway – Hydro Force – Breeze Panorama is n11,2 inch.
Let ook op bij het vergelijken van de prijzen bij de verschillende aanbieders. De prijzen kunnen verschillen door deze twee verschillende uitvoeringen, maar ook de samenstelling van de set kan verschillen. Bol.com verkoopt namelijk de Bestway Panorama met een elektrische pomp in de set.

Bestway Hydro-Force Panorama SUP Paddle board, Stand Up Opblaasbaar Paddle board, 10ft Board, Bevat Paddle, Handpomp en Leiband

Laatste Amazon prijsupdate was: 26 september 2023 00:49

De Panorama heeft een kijkvenster aan de voorkant van het board. Deze is af te dekken met een zeil. Dit kijkvenster is leuk als je in heel helder water aan het suppen bent. Je kan dan zien hoe de bodem er uit ziet en wat voor vissen er onder je board door zwemmen.

Bestway sup board Huaka’i

De Bestway – Hydro Force – Huaka’i is een zeer populair board en is verkrijgbaar in twee verschillende maten (305 en 320 cm) en twee verschillende kleurstellingen. Omdat dit zo een populair sup boards is, wordt de Huaka’i aangeboden samengesteld in verschillende sets. Vergelijk wel goed de verschillende inhoud van deze sets, want dat bepaalt mede het prijsverschil. In sommige sets zit een elektrische pomp en/of zitje.
Je hebt dus de keuze om precies de set te kiezen die aansluit bij jouw behoefte.

Bestway Sup Board - Hydro Force - HuaKa´i Set - 305 x 84 x 15 cm - Met Accessoires

Laatste Amazon prijsupdate was: 26 september 2023 00:49

De BestWay Huaka’i is een ideaal sup board om te leren suppen. Je kunt er ook prima dagtochtjes mee maken. Hij is iets minder wendbaar omdat dit board slechts één vin heeft.

Bestway sup board – overige sup boards

€152,81
€229,95
15 nieuw vanaf €152,81
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl
€187,68
€279,95
9 nieuw vanaf €187,68
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl
€206,49
€279,95
14 nieuw vanaf €206,49
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl
€217,79
€299,95
5 nieuw vanaf €217,79
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl
€241,49
11 nieuw vanaf €241,49
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl
€249,00
€259,95
3 nieuw vanaf €249,00
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl
€411,45
2 nieuw vanaf €411,45
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl
€488,87
2 nieuw vanaf €488,87
Prijs gecheckt op 26 september 2023 00:49
Amazon.nl

Bestway review en test

Zoals we al eerder aangaven worden de Bestway sups vaak geleverd als complete set. Meestal bestaat een set standaard uit:

 • sup board
 • verstelbare peddel
 • hogedruk pomp
 • leash (=enkelkoord)
 • afneembare vin
 • draagtas

Toch zit er ook wel eens verschil tussen de samenstelling van de set die je geleverd krijgt. Deze samenstelling kan de prijs van de complete set beïnvloeden. Zo verschilt het nogal of je een elektrische pomp of een handpomp in de set die je koopt geleverd krijgt.
Meestal zit er wel een peddel bij, een uitzondering daarop is bijvoorbeeld de Bestway Compact Surf. Bij sommige boards zit er een sup board zitje in de set. Wat je dan eigenlijk ook verwacht is een peddel die je aan beide kanten van een blad kunt voorzien. Bij andere merken is dat vaak wel zo, maar bij Bestway dus niet. Wil je later toch een peddel met aan twee kanten een blad moet je rekening houden met extra kosten.

Bestway sup board – merkinfo en de toevoeging Hydro Force

Bestway is een gerenommeerde handelsmaatschappij en bestaat al sinds 1994. Bestway heeft in bijna 30 jaar continue het aantal producen en merken wat ze voeren uitgebreid.
Dat heeft er toe geleid dat Bestway tegenwoordig meer dan 1100 producten in meer dan 110 landen verkopen. De ontwikkeling en productie gebeurt allemaal in eigen productontwikkelingscentra en fabrieken. Op hun site kan je daar nog veel meer over lezen.

Bestway sup board - Hydro Force - de beeldmerken

Hydro Force is de merknaam waaronder Bestway de sup boards op de markt brengt. Hydro Force is één van de vele merknamen die Bestway in zijn portfolio heeft. Een andere bekende merknaam is Fisher Price.
Vanwege de enorme omvang van Bestway is het ook verklaarbaar dat zij kwalitatief goede producten tegen een zeer concurrerende prijs in de markt kunnen zetten.

Bestway sup board kopen – Samenvatting

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede sup board (set) voor een aantrekkelijke prijs dan heeft Bestway een heel groot aanbod. Afhankelijk van jouw lichaamsgewicht en jouw gewenste manier van suppen is het belangrijk dat je het juiste model kiest.
Hopelijk heeft het overzicht in dit artikel jou geholpen om hier de juiste keuze in te maken. Ben je een beginner dan is het ook goed om even na te gaan hoe je veilig suppen kunt, maar dan staat niets jou meer in de weg om heel veel plezier op het water te beleven.Redactie

De redactie van 365watersport bestaat uit enthousiaste (water)sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over de diverse watersporten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.