☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

Gymrex sup board kopen

Een Gymrex sup board kopen? Check dan in dit artikel welke verschillende modellen er zijn en welk model het beste past bij jouw wensen. Wij zetten de verschillende modellen naast elkaar en vergelijken ze. Met deze informatie zal je steeds meer inzicht krijgen of één van deze Gymrex sup boarden de juiste keuze is voor jou.

Gymrex sup board – overzicht van het aanbod

Het complete aanbod van Gymrex op het gebied van sup’s bestaat uit meerdere boards met verschillende afmetingen en kleurstellingen. Het zijn aantrekkelijk geprijsde boards en ze worden geleverd als onderdeel van een complete set. Je kan er dus direct mee weg varen, wel eerst even oppompen natuurlijk 😉
Een set bestaat uit:
– supboard
– draagtas
– verstelbare peddel
– draagtas
– afneembare vin
– leash (=veiligheidskoord)

Gymrex GR-SPB300C Aloha

De Gymrex-SPB300C Aloha is een roze sup board waarvan de onderkant een verrassend mooi grafisch design heeft, bijna jammer dat het design aan de onderkant zit. Het aanbevolen maximaal lichaamsgewicht is 100 kg en de sup is 300 cm lang.
Dit sup board is prima geschikt voor beginners die wat minder groot en zwaar zijn.

Gymrex SUP paddleboard - 110 kg - opblaasbaar - roze

Laatste Amazon prijsupdate was: 26 september 2023 00:49


Gymrex GR-SPB300S Flowing

Deze Gymrex GR-SPB300S heeft dezelfde specificaties als de SPB300C op de kleur in het grafisch ontwerp na. Dus veel zal afhankelijk zijn van jouw persoonlijke smaak als je moet kiezen tussen deze 2 sup boards.

Gymrex SUP paddleboard - opblaasbaar - mint

Laatste Amazon prijsupdate was: 26 september 2023 00:49

Overige Gymrex Sup boards


Gymrex SUP zitje

Met het Gymrex GR-PBS120 SUP zitje breid je de mogelijkheden van jouw sup enorm uit. Met een paar simpele handelingen maak je dit zitje vast aan jouw sup board en kan je kajakken. De peddel die bij je Gymrex board is meegeleverd is al hier al op voorbereid en heeft de mogelijkheid aan beide kanten een blad te monteren.

Voor slechts een paar tientjes meer heb je 2x zo veel mogelijkheden met jouw sup board.

Over het merk Gymrex

Nu je hebt gezien welke Gymrex sup boards verkrijgbaar zijn ben je misschien ook benieuwd naar wat meer informatie over het merk Gymrex. Wij zelf vinden het altijd wel belangrijk te weten welk bedrijf er achter een merk sup board zit.

Gymrex is een merk wat gespecialiseerd is o.a. fitness artikelen, zoals cardio- en krachtapparatuur maar ook accessoires voor fitness. Buiten fitness artikelen heeft Gymrex ook outdoor en speeltoestellen in het assortiment maar ook watersport artikelen.
Gymrex is onderdeel van een wereldwijd opererende handelsmaatschappij genaamd Expondo. Expondo heeft naast Gymrex nog bijna 20 andere sterke merken die producten leveren in diverse sectoren zoals b .v. horeca, industrie en gereedschap. In totaal hebben ze meer dan 7000 producten in hun portfolio.

Gymrex supboard kopen: Samengevat

Suppen is een geweldige activiteit met tal van voordelen. Met een Gymrex sup board koop je een sup board met een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Gymrex is een betrouwbaar merk wat onderdeel is van een heel groot internationaal bedrijf. Dat maakt dat ze zeer concurrerende producten in de markt kunnen zetten.
Wel is het goed om uit het aanbod aan sup’s de juiste keuze te maken en een sup board te kiezen die past bij jouw doelstellingen en lengte/gewicht.Redactie

De redactie van 365watersport bestaat uit enthousiaste (water)sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over de diverse watersporten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.