☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

Waarom is suppen leuk?

Suppen of Stand Up Paddling is de afgelopen jaren erg in opkomst. Wij proberen antwoord te geven op de vraag waarom suppen leuk is.
Ben je actief , houdt je van de natuur en buiten zijn, ben je niet bang voor water, lees dan verder. Het is bijna zeker dat je aan het eind van dit blog enthousiast bent over suppen.

Suppen is laagdrempelig

Suppen kan bijna iedereen. Kan je tien diepe kniebuigingen doen dan kan je het leren. Je hebt weinig spullen nodig, er zijn tegenwoordig al opblaasbare supboards, een oude afgedankte windsurfplank kan je ook gebruiken.

Water is er bijna overal

Het maakt niet uit waar je bent in Nederland, water is er bijna overal. Of dat water nu een gracht, sloot, meer, vaart, of zelfs de zee is, je kan er suppen. Je bent niet afhankelijk van het weer, wind of geen wind, regen of zon, je kan altijd suppen. Voor veel mensen geldt natuurlijk dat het suppen in het zonnetje wel een stuk leuker is.

Je bent in de natuur

Je kan natuurlijk in het buitenland suppen, maar als je in Nederland woont is het zonde om niet te ontdekken hoe mooi Nederland is. Juist vanaf het water krijg je nog een ander beeld van ons mooie Nederland. Je komt op plekken waar je over land niet komt. Ook op plekken waar bijvoorbeeld motorboten niet mogen of kunnen komen kan jij met je supboard wel terecht.

Suppen is leuk

Voor iedereen is de definitie wat leuk is natuurlijk verschillend. De één trekt graag alleen er op uit en geniet van de natuur. De ander gaat voor prestatie en maakt met een klein groepje gelijkgestemden een mooie lange tocht. Weer anderen zoeken de drukte op en gaat met vrienden, vriendinnen en/of kinderen gewoon plezier maken op het water. Met een supboard kan dat allemaal.

Ben je erachter waarom suppen leuk is?

Lijkt suppen jou leuk en wil je meer informatie? Wij hebben meer informatie over wat je nodig hebt en waar je op moet letten als je spullen aan gaat schaffen.Redactie

De redactie van 365watersport bestaat uit enthousiaste (water)sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over de diverse watersporten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.