☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

Sportweddenschappen en watersport combineren 

Als je graag wedt op sporten als voetbal of paardenraces is het nu mogelijk om van een soortgelijke ervaring te genieten in tientallen andere sporten. Daarvan willen we de specifieke categorie van watersport wat extra in het zonnetje zetten. 

Populair 

Op welke watersporten kun je dan zoal wedden? Wel, eigenlijk op allemaal. Zowel op vaarsporten zoals roeien, zeilen als kanopolo kun je je geld inzetten, maar ook op de zwemsporten met inbegrip van schoonspringen, synchroonzwemmen en onderwaterhockey. En dan zouden we bijna tubing vergeten! 

Weddenschappen hoeven zich ook niet te beperken tot kampioenschappen zoals nationale of internationale wedstrijden, Olympische Spelen, Paralympics en Olympische Jeugdspelen. Werkt een club- of districtskampioenschap zich voor de één of andere reden in de kijker, dag mag je er zeker van zijn dat wedkantoren er zowel letterlijk als figuur geld in zien. Denk verder bijvoorbeeld aan de pogingen om het Kanaal over te zwemmen, een event dat sinds Captain Matthew Webb in 1875 geregeld de kop opsteekt en altijd veel kijklustigen trekt maar ook een massa wedlustigen. 

Betaalmethodes 

Bij online sportweddenschappen kun je op verschillende manieren direct betalen en snel geld opnemen. Kaart overschrijvingen zijn gebruikelijk, maar in de afgelopen jaren zijn eWallets in populariteit toegenomen. Paypal casino’s bieden deze optie in Nederland, dus het loont de moeite om er een te zoeken die ook een goede selectie van sportweddenschappen opties biedt. 

Vertrouwen op je buikgevoel 

Wist je dat massa’s sportwedders heel eenvoudig vertrouwen op hun buikgevoel wanneer ze op een wedstrijd inzetten? Natuurlijk is het waar dat je nooit 100% zeker kunt zijn van de winnaar in een competitie. Maar zelfs als je voor je plezier speelt – wat toch een hoofdvereiste bij het gokken is – laat zoiets een onbesuisde indruk na. 

Er zijn pure geluksspelen zoals de loterij, bingo en baccarat, maar slim wedden is een vaardigheid die je kunt leren en perfectioneren. Wat trouwens niet hoeft te betekenen dat je dan unbedingt een beroepswedder moet worden. De gulden middenweg ligt voor de meeste mensen ergens tussen beide. 

Slimme wedstrategieën 

Mocht het sportwedden je na enkele pogingen toch wel bevallen, dan kun je natuurlijk verder informatie opzoeken en eventueel een slimme strategie ontwikkelen om je bankroll laten groeien. Het is bijvoorbeeld slim om je te beperken tot slechts een paar soorten weddenschappen. Neem bij voorkeur iets waar je nu al een liefhebber van bent. 

Verder doe je er goed aan doorgaans dezelfde wedopties te kiezen. Dat maakt het gemakkelijker om te ontdekken wat voor jou goed werkt. Betekent dit dat je nooit meer iets anders mag doen? Natuurlijk wel, maar hou je grotendeels aan een gekozen richting. Tenzij je deze werkelijk al ten volle verkend hebt en dringend toe bent aan iets nieuws. 

Nog enkele tips 

Slim gokken betekent ook verstandig spelen. Bepaal een maximale inzet nog voordat je gaat wedden, en ga daar niet boven. Ook niet als je al enkele keren verloren hebt, en je zeker bent dat er aan die verliezende reeks een einde moet komen. Dat einde komt; daar heb je gelijk in, maar als dat niet meer vandaag is, dan is dat gewoon morgen. Beschouw het zo dat een verlies je de mogelijkheid geeft om een keer grondig na te denken. 

Negatieve emoties brengen je nergens. Wedden moet in de eerste plaats leuk zijn. Als je je gedwongen voelt omdat je geld nodig hebt, dan ben je totaal fout bezig. Je wilt niet één van de ruim 80.000 gokverslaafden worden die Nederland “rijk” is. Redactie

De redactie van 365watersport bestaat uit enthousiaste (water)sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over de diverse watersporten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.