☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

ITIWIT supboard kopen? Kies jouw juiste Decathlon supboard!

Wil je een ITIWIT supboard kopen en twijfel je of dat een goede keuze is? Lees dan verder en vind alle informatie over het merk ITIWIT en de verschillende supboards die te koop zijn van dit merk.
Waarschijnlijk weet je al waar je op moet letten bij de aanschaf van een supboard en heb je al nagedacht over wat jouw doel is met suppen.
ITIWIT is het huismerk van Decathlon. Decathlon is een heel grote speler in de sportmarkt met meer dan 1000 vestigingen over de hele wereld. Door deze grootschaligheid kunnen zij in eigen beheer kwalitatief zeer goede producten (laten) ontwikkelen en in de markt zetten.
Het merk ITIWIT heeft niet alleen supboards, maar ook sup (of surf) kleding in hun aanbod. Dus check ook gelijk even of daar iets voor je bij zit.

Alle ITIWIT supboards zijn opblaasbare supboards. Tegenwoordig zijn trouwens de meeste supboards opblaasbaar omdat dat een aantal voordelen heeft.
Overigens verkoopt Decathlon ook supboards van het merk Tahe Outdoor. Dat zijn dan weer hardboards. Aan het eind van deze pagina zullen we deze ook beschrijven. Eigenlijk horen ze hier niet thuis omdat dit artikel over ITIWIT supboards gaat, maar voor een volledig beeld van wat Decathlon levert willen we ze toch graag noemen.

ITIWIT supboard kopen -wat meer informatie

ITIWIT heeft een brede portfolio aan supboards, voor ieder wat wils. De supboards zijn vergeleken met andere merken heel aantrekkelijk geprijsd zonder dat je op kwaliteit veel achteruit gaat. Dus het is niet raar als je bij het merk ITIWIT uit komt.
Daarbij kan de keuze snel gemaakt zijn, want wij geven hier duidelijk aan voor welk doel de verschillende ITIWIT supboards geschikt zijn. We hopen dat deze informatie jou helpt wanneer je een ITIWIT supboard kopen gaat.

ITIWI supboard kopen – voor kinderen

Voor kinderen zouden wij het kleinste supboard uit de collectie kiezen, deze is geschikt voor personen die willen leren suppen tot 60kg. Tot 80kg kan je hem ook gebruiken maar dan moet je al wel goed kunnen suppen om je evenwicht goed te kunnen bewaren.

ITIWI supboard voor beginners

Ben je een beginner, koop dan een supboard die redelijk stabiel is en let op dat het supboard van jouw keuze past bij jouw lichaamsgewicht. Een uitzondering is als je sup yoga wilt gaan doen, dan kan je een supboard kiezen die geschikt is voor personen die zwaarder zijn dan jij. Deze zal jou dan meer stabiliteit geven.

ITIWIT supboard kopen – familie/touring supboards

De ITIWIT X500 supboards zijn indeaal voor touring. Vooral de X500 tot 400 kg heeft een enorm drijfvermogen. Hierdoor is het mogelijk met meerdere personen te suppen op hetzelfde board. Dat kunnen 2 volwassenen zijn maar ook een volwassene en 2 kinderen. Het is een redelijk stabiel board.
Wil je wat meer spullen meenemen voor onderweg dan kan dat prima.

ITIWIT race supboards

De race supboards van ITIWIT zijn bedoeld om hard te gaan. Uiteraard gaat dit ten koste van de stabiliteit. Deze race supboards zijn dan ook alleen geschikt voor de ervaren suppers.

Tahe Outdoor supboard kopen

Meer informatie en tips

Uit reviews blijkt dat gebruikers heel tevreden zijn over de prijs/kwaliteit verhouding. Punt van aandacht is misschien dat de vin specifiek geschikt is voor ITIWIT supboards en niet door vinnen van een ander merk vervangen kan worden.

Let op dat je de vin kiest die bij jouw supboard past.

Decathlon supboard ervaringen

Wat blijkt uit de Decathlon supboard review van gebruikers, is dat als er wat mis is met jouw pas aangeschafte supboard je dan ook heel goed geholpen wordt door de firma Decathlon.
Waar Decathlon natuurlijk niets aan kan doen is als je niet goed kijkt wat je koopt. Ben je een beginner en koop je een race board, dan moet je niet klagen dat je er niet op kan blijven staan. Ook als je geen complete set koopt maar alleen een supboard, verwacht dan niet dat er peddels en een pomp bij zitten, die zal je dan echt zelf erbij moeten komen.Redactie

De redactie van 365watersport bestaat uit enthousiaste (water)sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over de diverse watersporten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.