☑️ Bekijk de beste watersport aanbiedingen hier

Sup board Lidl en andere Lidl watersport artikelen

Wil je een supboard goedkoop aanschaffen, dan is het goed om eens te kijken wat het Lidl watersport assortiment is. Een sup board Lidl is misschien wel iets voor jou. Wat je niet zou verwachten is dat de Lidl zelfs de nieuwste ontwikkelingen volgt. Het Foil sup board Lidl bewijst dat wel.
Wil je weten wat een Foil sup board is? Lees dan verder, dan leggen wij het aan je uit. Foilen is DE nieuwe trend bij het watersporten. Foils worden op meerdere manieren toegepast. Zo kennen we ook het windfoilen en het Efoilen.

Sup board Lidl

Normaal gesproken heeft de Lidl keuze uit meerdere supboards. De Lidl verkoopt ook andere watersportartikelen. Zo heeft de Lidl ook supboards van het gerenommeerde merk Mistral. We noemen bijvoorbeeld de Mistral 10’6 allround supboard en, voor wie op het water aan yoga wil doen, de Mistral SUP-board Yoga 11

Een bijzondere vermelding verdient het F2 Opblaasbaar SUP-board team. Dit Lidl supboard is geschikt voor meerdere personen, dus gegarandeerd plezier. Door de lengte van 4,77 m en maximale drijfvermogen van 450 kg kan je dit supboard gebruiken met 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Hij is ook nog eens bijzonder stabiel door zijn breedte van ruim 150 cm.

Dit Lidl supboard wordt ook nog eens zeer compleet geleverd. Zo worden er 6 peddels (aluminium, 3-delig), 2 dubbelslagpompen en een draagtas mee geleverd. Je kunt dus direct het water op. Je kan ook nog eens eenvoudig bagage meenemen.

Dit SUP-board heeft 2 luchtkamers, je kan deze dus met zijn tweeën snel oppompen. Vanwege zijn formaat is hij wel wat zwaar (39 kg) en verwacht niet dat dit supboard Lidl erg wendbaar is.

Lidl watersport – zwemvesten

Wist je dat de Lidl ook andere watersport artikelen verkoopt? Zo heeft de Lidl ook zwemvesten, zowel voor kinderen als volwassenen in verschillende maten.

Het nadeel is dat de watersportartikelen niet altijd op voorraad zijn. Juist als de vraag het grootst is kan het zijn dat het artikel wat je hebben wilt is uitverkocht. Voordeel is dat buiten het seizoen je soms hele hoge korting krijgt.

Lidl waterscooter – Yamaha seacooter RDS200

Je zou het niet verwachten maar in het Lidl watersport assortiment zit ook een Lidl jetski en een Lidl waterscooter. Niet altijd leverbaar maar vaak wel.

De Lidl onderwaterscooter is van het merk Yamaha en staat garant voor vele uren (onder)water plezier. Hij weegt maar 6 kg dus je kan hem overal mee naar toe nemen. Deze seascooter heeft een bevestiging voor een actioncam en kan met een volle accu 40-60 minuten gebruikt worden.

Je kan tot 20 meter diep, met een snelheid van maximaal 3,3 km per uur. Lees ons artikel over seascooters als je wilt weten wat er voor alternatieven op de markt zijn.Redactie

De redactie van 365watersport bestaat uit enthousiaste (water)sporters. Zij proberen je dagelijks te voorzien van leuke artikelen over de diverse watersporten. Met deze website hoopt de redactie anderen te enthousiasmeren en informeren.

Plaats een reactie


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.